Wie zijn wij?

Radboud Spruit

In de jaren negentig was ik een van de pioniers van Stichting de Tussenvoorziening. Een instelling voor dak en thuislozen in Utrecht. Ik werkte toen op straat in de Tussenbus en hielp later mee met het opzetten van het eerste begeleidwonenproject van de stichting. Een hele bijzondere en leerzame tijd.

In die periode had ik ook het idee om bijzondere grafkisten te gaan ontwerpen grafkist.nl. Mijn werkzaamheden verplaatste zich geleidelijk naar de uitvaartwereld. Inmiddels maak ik al heel lang kisten. Ook geef ik advies aan mensen die een uitvaart zelf willen organiseren en verzorg uitvaarten voor dak- en thuislozen en mensen die een klein of geen budget hebben voor een uitvaart.

Bart van Riet

Ruim 20 jaar werk ik met mensen. Mijn drijfveer daarbij is mensen op zo’n manier te ondersteunen dat zij in staat zijn zoveel mogelijk zelf de regie in hun leven te houden.

Ik werkte met Radboud bij de Tussenbus, was begeleider van dakloze jongeren in Utrecht en werkte als coach en begeleider in verslavingszorg en de GGz.

Nu werk ik als persoonlijk coach http://bartcoachingutrecht.nl, als docent op een MBO opleiding Maatschappelijke Zorg en organiseer en verzorg ik uitvaarten.

uitvaart_sociale_utrecht_goedkope_uitvaart_budget_uitvaart_dakloos_dakloze_daklozen_maatschappelijke_maatschappelijk_uitvaarten

Wij kennen elkaar als collega’s van 25 jaar geleden. Wij waren pioniers van stichting de Tussenvoorziening, een instelling voor daklozen in Utrecht.

Naast de sociale uitvaarten geven wij ook advies en hulp aan mensen die de uitvaart zoveel mogelijk zelf willen organiseren http://www.zelfuitvaart.nl

Neem gerust contact met ons op voor advies, een gratis praktische checklist of voor een kennismakingsgesprek.